Tips voor klusbenodigdheden voor werk aan huis

Er bestaan handige mannen die veel klusjes in huis zelf kunnen doen en je hebt mannen met twee linker handen. Tot welke groep jij ook behoort, wij hebben een paar handige tips voor jou om je klusjes in huis soepel te laten verlopen.

Goede boor

Investeer in een goed boor, want deze kun je voor veel huisklussen gebruiken en ze zijn niet heel erg moeilijk in gebruik. Of je de schroefboormachine nodig hebt of een klopboor, ze zijn onmisbaar voor jouw huisklussen. De echte doe-het-zelver heeft dus minimaal een goede schroefboor in huis. Ga voor een degelijk merk zodat je er lang profijt van hebt.

Een hamer, spijkers en schroeven

Het komt regelmatig voor dat er iets opgehangen moet worden. Een absolute basic is dus zeker wel een goede hamer met schroeven en spijkers. Schaf verschillende soorten spijkers aan, want er zitten verschillen tussen iets in elkaar zetten met hout, of je een spijker in de muur wilt slaan. Koop dan direct pluggen voor je schroeven, zodat je de boor ook kunt gebruiken.

Een ladder

Vooral handig voor klussen buiten huis. Wil je bijvoorbeeld iets repareren aan je dak of je huis verven. Dan is een goede opsteekladder zeker geen luxe. Voor een ladder geldt ook weer, investeer zeker in kwaliteit, want je veiligheid staat vooral. Uitstekende opsteekladders vind je bij de Klimexpert. Of je nu gaat voor een opsteekladder, rechte ladder, reformladder of telescoopladder, de Klimexpert heeft een groot aanbod Dirks ladders.

Werkkleding en schoenen

Klushandschoenen zijn onmisbaar bij serieuze projecten. Werk je met gevaarlijke stoffen of moet je je handen beschermen? Zorg dat je zeker een paar goede handschoenen in huis hebt. Ook werkkleding is van belang als je regelmatig klussen in huis hebt.

Een rolmaat

Een rolmaat is een absolute must omdat je vaker wilt meten hoe lang iets is. Bij het maken van een kastje, het ophangen van een schilderij en zo kunnen we nog wel meer voorbeelden geven. Meten is weten!

Stanleymes

Om dingen eenvoudig te kunnen snijden is een stanley mes enorm handig. Je kunt een stanleymes gebruiken voor het snijden van plastic, papier of karton.

Als je bovenstaande materialen en benodigdheden in huis hebt, zul je zeker heel ver komen met je klussen aan huis.

Jeroen van Dam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top