Beste verjaardagscadeautjes voor je vriend

Is jouw vriend binnenkort jarig? Dan is de zoektocht naar een goed verjaardagscadeau vast al begonnen. Het vinden van het perfecte cadeau voor jouw vriend kan een hele klus zijn. Mannen weten namelijk nooit zo goed wat ze willen. In dit artikel geven we je graag een aantal tips. 

1.Een cadeau waar hij echt iets aan heeft

Kies een cadeau waar hij echt iets aan heeft. Bijvoorbeeld iets wat past bij zijn hobby. Staat hij bijvoorbeeld graag in de keuken? Dan is een kookboek, keukengerei of een nieuwe messenset een goed cadeau. Is hij vaker in de sportschool te vinden? Ga dan voor een leuke sporttas, bidon of eiwitpoeder voor na het sporten. 

Voor iedere hobby is wel een cadeau te verzinnen. Zo maak je muziekliefhebbers (met een platenspeler) blij met de een nieuwe plaat van zijn favoriete band. En voor de klussers kun je de plank niet misslaan met nieuw gereedschap of een boek over klussen. 

2.Een lekker cadeau

Liefde gaat door de maag. Ook bij de man. Een lekker cadeau kan dan ook niet verkeerd vallen. Kies voor een goede fles wijn of neem hem lekker uitgebreid mee uit eten. 

Je kunt jezelf ook uitsloven en zelf een etentje voor hem koken. Hij zal zeker verrast zijn! 

3.Een grappig cadeau

Met een grappig cadeau zorg je zeker voor een lach op het gezicht van een man. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken voor dit soort cadeaus, want het internet staat er vol mee. Kies bijvoorbeeld voor een bbq schort met het lichaam van een vrouw of naakte man, een mini koelkast voor 1 blikje bier, onderzetters in de vorm van een dumbell, een grappige mok of een hamburgerpers. 

Begin met een grappig cadeau en geef je vriend daarna een cadeau waar hij echt iets aan heeft. Grappige cadeaus zijn ook leuk voor surprise of als je bijvoorbeeld een dobbelspel doet met kerst

4.Spannende cadeaus

Wil je je vriend echt verrassen? Ga dan voor een spannend cadeau. Geef dit jaar eens iets voor in de slaapkamer. Ga bijvoorbeeld voor een vibrator. Een tarzan vibrator is echt voor het genot van een vrouw, maar er zijn ook diverse vibrators die hij samen met jou of alleen kan gebruiken. 

Wij hopen dat je met deze tips een leuk cadeau voor je vriend kunt vinden. Veel plezier met geven!

Jeroen van Dam

Back to top