Wat is huidverzorging?

Huidverzorging is een ondersteuning voor uw huid om de integriteit te verbeteren, het uiterlijk te verbeteren en huidaandoeningen te genezen of te voorkomen. Het herstelt ook uw huid van het dagelijkse gebruik van make-up of vuil en bacteriën van buitenactiviteiten. Huidverzorging is niet alleen voor uw gezicht, het kan ook op uw lichaam worden gebruikt om het stralend te houden en huidaandoeningen te verminderen. Vocht inbrengende crème is ook belangrijk en essentieel.  Op websites als Australian Gold vindt u complete assortimenten aan vocht inbrengende crèmes en zonnebrandmiddelen.

Hoe gebruik ik huidverzorging?

U kunt beginnen met het dagelijks wassen van uw gezicht en lichaam, hierdoor kunt u dode huidcellen en bacteriën van uw gezicht en lichaam verwijderen, samen met voldoende slaap. Als u de tijd heeft, kunt u dagelijks sporten om uw huid strakker te maken en het verouderingsproces te vertragen en veel water te drinken om uw huid gehydrateerd te houden en te voorkomen dat de huid er dof en jeukend uitziet. En gebruik altijd een zonnebrand factor 50, om je huid te beschermen tegen Uv-straling en zonnebrand door de zon, het helpt ook om uw huid gezond en glad te houden door de zonnebrandlagen.

Wat is zonnebrandcrème SPF?

Zonnebrandcrème heeft veel verschillende SPF-variaties; er is de SPF 15 tot SPF 100. Maar de aanbevolen zonnebrandcrème is de 15-50 SPF, omdat deze de maximale bescherming biedt tot 96% van de UV-stralingsbescherming van de zon. Wetenschappers vonden dat het geen zin heeft om een ​​zonnebrandcrème met meer dan 50 SPF te gebruiken, omdat er geen zonnebrandcrème is die 100% bescherming biedt tegen de zonnestraling, de maximale bescherming is 98%. Maar de meeste zonnebrandcrème die 98% bescherming biedt, is slecht voor het koraalleven en is in sommige landen verboden vanwege de chemische ingrediënten, en je hebt niet echt 98% bescherming nodig. De 96% is voldoende omdat je de zonnebrandcrème elke 30 minuten of 1 uur opnieuw kunt aanbrengen of een paraplu kunt gebruiken als extra bescherming.

Jeroen van Dam

Back to top