Geef je wintergarderobe een update

Het wordt weer kouder in Nederland, wat betekent dat het is tijd om de bikini’s en strandjurkjes op te bergen en om de truien en laarzen uit de kast te halen. In het najaar kan je juist laten zien wat je in huis hebt op modegebied. Je kan eindeloos combineren met kledingstukken. In tijden van Corona is het belangrijk om jezelf klaar te maken voor de dag anders kom je in een sleur, waardoor je minder lekker in je vel gaat zitten.

In de herfst draag je vaak laagjes. Soms kan het nog best warm zijn, dan is het fijn dat je even een jasje of vest kan uittrekken. Er zitten ook dagen bij dat het ineens heel koud is, dan is het handig om een vest of sjaal bij de hand te hebben. Ook zie je in het najaar weer mooie wollen dikke truien. Het is heel trendy om een wollen trui of spencer over een jurk heen te dragen. Je kan dit mooi afstylen met een brede riem en leuke laarsjes.

Het is dit najaar ook een trend om printjes te dragen. Zwart is mooi en tijdloos, maar ook een beetje saai. Bij Topvintage hebben ze superleuke A-lijn jurken in de collectie. Van mooie jurken in één kleur tot mooie jurken met een print. De jurken komen net tot aan de knie wat een ideale lengte is als je tussen het thuiswerken door even met een collega koffie gaat drinken of offline gaat vergaderen. Draag een mooi vest over de jurk en combineer de jurk met stoere boots of lange laarzen. Kijk voor jurk A lijn op topvintage.nl. Als je iets meer casual gekleed wilt zijn tijdens de winter kan je ook kiezen voor leuke vintage t-shirts. Combineer de t-shirts met een leuke spijkerbroek of een mooie rok en jij bent helemaal ready voor de winter!

Jeroen van Dam

Back to top