Uitzendbureau zorg: de voordelen voor een werkgever

Als werkgever is personeel heel erg belangrijk. Goed geschoold personeel die zorg draagt voor het welzijn van patiënten/cliënten, kan van grote invloed zijn op het leven van patiënten/cliënten! Maar hoe kom je aan goed personeel? En hoe zorg je ervoor dat je zo min mogelijk omkijken hebt naar het contract, eventueel payroll en andere randzaken? Wij geven de voordelen van het inzetten van een uitzendbureau in de zorg. Er zijn namelijk zeker goede redenen om voor een uitzendbureau te kiezen als werkgever in de zorg!

Uitzendbureau ontzorgt

Een uitzendbureau in de zorg ontzorgt de werkgever. Het voordeel zit ‘m vooral in het werven van de juiste kandidaten. Je hoeft als werkgever niet zelf meer op zoek naar talent, dit doet het bureau voor je. Zij maken een selectie met de beste personen voor je!

Contract loopt via uitzendbureau

Ook het contract en de payroll loopt via het uitzendbureau! Zo heb je daar ook geen omkijken naar. De tijdelijke werkgever is dus eigenlijk in dienst van het uitzendbureau. Dus je hebt er ook geen ‘last’ van in je payroll/administratie. Weer een zorg minder dus! 

Snel schakelen

Als je eenmaal bij een uitzendbureau terecht komt en de connecties hebt gelegd, dan kan er snel gehandeld worden als de situatie daarom vraagt. Zo kun je erachter komen dat je een tijdelijk personeelslid volgende week al nodig hebt. Als je dit dan neerlegt bij het uitzendbureau, dan zorgt het uitzendbureau ervoor dat dit ook geleverd wordt. 

Extra cursussen

De werknemers die aangesloten zitten bij bijvoorbeeld Allroundcare.nl, krijgen regelmatig cursussen of workshops om hun kennis up-to-date te houden. Zo heb je als werkgever alleen het beste personeel in handen voor een project! Daarnaast heb je ook gelijk een eerste selectie gemaakt, je weet dat degene die bij een uitzendbureau zitten en cursussen volgen, graag nieuwe dingen willen leren.

Jeroen van Dam

Back to top