Een goede BH maakt een wereld van verschil

Wist je dat jouw bh-keuze een groot verschil maakt voor hoe je eruit ziet en hoe je je voelt? Het is gebleken dat veel vrouwen een verkeerde maat bh dragen. Ben jij daar ook een van? Lees dan vooral verder, want een bh die lekker zit, ondersteunt waar het nodig is én het goede model heeft voor jouw lichaam, zorgt ervoor dat je er veel mooier uitziet. Gebruik onderstaande tips en merk zelf het verschil.

1. Wat is je maat?

Het begint allemaal met het bepalen van de juiste maat BH. Hiervoor meet je de omtrek net onder je borsten en de omtrek over het dikste deel van je borsten. Eventeel kun dit ook in een lingeriezaak laten opmeten. Een goed passende bh zal niet alleen comfortabeler zijn, maar ook zorgen voor een betere pasvorm en uitstraling.

2. Welk model is het beste voor jouw lichaam?

Verder is ook het model erg belangrijk. Heb je bijvoorbeeld minder volume in de borsten? Dan kan een push-up bh je helpen om meer vorm te creëren. Heb je juist grotere borsten die extra ondersteuning nodig hebben? Kies dan voor een model met brede bandjes en een stevige beugel zoals bij de mooie ontwerpen van de PrimaDonna BH.

3. Welke outfit draag je erboven?

Het is essentieel om rekening te houden met de outfit die je draagt wanneer je een bh kiest. Een strakke top of fijne blouse vereist bijvoorbeeld een naadloze bh, zodat er geen zichtbare lijnen of bobbels ontstaan. Voor een laag uitgesneden jurkje kun je kiezen voor een plunge bh, die je decolleté mooi laat uitkomen zonder dat de bh zelf zichtbaar is. Denk dus goed na over de stijl en pasvorm van de bh in combinatie met je outfit, zodat je er op je best uitziet.

4. Wees niet te zuinig

Een goede bh kan soms wat duurder zijn, maar het is absoluut de investering waard. Kwalitatieve materialen en goed vakmanschap maken een wereld van verschil als het gaat om comfort en ondersteuning. Het is beter om te investeren in één goede bh die lang meegaat dan om meerdere goedkopere exemplaren te kopen die snel verslijten en niet voldoende ondersteuning bieden.

5. Welke kleur en stijl?

Tot slot, denk ook na over de kleur en stijl van je bh. Hoewel dit misschien meer te maken heeft met persoonlijke voorkeur, kan het dragen van een mooie, passende kleur ervoor zorgen dat jij je extra zelfverzekerd voelt. Kies kleuren die bij je huidskleur passen en stijlen die je persoonlijkheid weerspiegelen en kies er een bijpassende slip bij!Kortom, het dragen van de juiste maat en het juiste model bh kan een groot verschil maken voor hoe je eruit ziet en hoe je je voelt. Een goed passende BH zorgt voor comfort en ondersteuning, waardoor je houding verbetert en je lekkerder in je vel zit. Neem de tijd om de perfecte bh te vinden die bij jouw lichaam en behoeften past. Natuurlijk weet alleen jij wat je onder je kleding draagt, maar het is ook je geheime wapen!

Jeroen van Dam

Back to top