Bijzondere kerstcadeautjes om je vrouw mee te verwennen

Verwen je vrouw of vriendin dit jaar met een ander kerstcadeau als voorgaande jaren. Je kunt namelijk hele bijzondere kerstcadeautjes vrouw bedenken waarmee je haar flink kunt verrassen. Heel duur hoeft het niet te zijn, vaak gaat originaliteit voor prijs. Een paar leuke voorbeelden.

Schootkussen, werktafeltje op schoot

Is je vrouw een fervent handwerkster? Zijn breien, haken of borduren haar meest geliefde hobby? Dan kan ze bijna niet zonder dit handige tafeltje met een zacht kussen eronder, waardoor ze geen last krijgt van haar benen. Maar ook als ze graag haar eten opeet terwijl ze Netflix kijkt, dan is een schootkussen ideaal om als ondergrond  te dienen. Genoeg plaats om een bord op te zetten en ook als het een keer misgaat valt het eten eerst op het gemakkelijk schoon te maken werkblad van het schootkussen, en niet op haar kleren. Een heerlijk hulpmiddel, zo’n leuk schootkussen.

Cow Parade, koeienbeeldjes om te verzamelen

Is ze een echte verzamelaar en nog gek op dieren ook? Geef haar een prachtig exemplaar uit de Cow Parade collectie als kerstcadeautje. De handbeschilderde koeienbeeldjes zijn ontworpen door internationale kunstenaars en hebben als levensgroot model op Cow Parade kunsttentoonstellingen gestaan. Een bijzondere collectie met prachtige ontwerpen. Een waarschuwing: meestal blijft het niet bij één exemplaar en is dit het begin van een leuke verzameling.

Wijncadeaus, uitstekend om tijdens kerst cadeau te geven

Is ze een liefhebber van een goed glas wijn? Er zijn hele leuke kerstcadeaus vrouw die met wijn te maken hebben. Neem bijvoorbeeld de metalen wijnfleshouders met hobby of beroepsthema’s, waar je een fles wijn in kunt zetten en die als interieurdecoratie in de keuken of woonkamer heel bijzonder staan. Andere leuke cadeau ideeën zijn boeken zoals die waarin ze leert wijn en gerechten te combineren of een spel waarbij je haar wijnkennis kunt testen.  

Spelletjes of puzzels om in de donkere dagen te ontspannen

In de donkere dagen rond de jaarwisseling is het heerlijk om een puzzel te maken of een spelletje te doen. Heerlijk om met z’n tweeën of met visite een spel te spelen of op een druilerige avond lekker aan een puzzel te werken. Ontspannen met een hoofdletter O. Is dit misschien het leuke kerstcadeau dat je haar dit jaar cadeau geeft?

Jeroen van Dam

Back to top