Piano verhuizen

Gaat u verhuizen? De onderhandelingen zijn achter de rug, het huis is aangekocht en de sleutels heeft u in handen. Het verhuizen kan beginnen! Een flinke uitdaging die u te wachten staat, zeker als u in het bezit bent van een piano of vleugel. Een piano is een lomp, zwaar en onhandig instrument om te verhuizen. Mede door het gewicht en de lastige vorm is het lastig om een piano te verplaatsen. Daarbij is de lak erg kwetsbaar en loopt uw piano al snel een kras of deukje op tijdens de verhuizing als u niet over het juiste materiaal beschikt.

Gaat u verhuizen en wilt u uw piano of vleugel meenemen naar uw nieuwe woning? Een verhuisbedrijf met veel ervaring neemt uw zorgen uit handen! U bent verzekerd van een schadevrije verhuizing van uw piano of vleugel.

Wanneer u ervoor kiest uw piano of vleugel te laten verhuizen door een verhuisbedrijf, kunt u rekenen op de volgende diensten en expertise: 

  • Middels een persoonlijk gesprek wordt uw piano verhuizing tot in de puntjes met u doorgenomen.
  • U kunt rekenen op ervaren verhuizers die met regelmaat piano’s en vleugels verhuizen.
  • Uitstekend verpakkingsmateriaal.
  • Speciale pianokarren en apparatuur.
  • Indien nodig een verhuislift die uw piano naar een hogere etage brengt.

Piano verhuizen met tussentijdse opslag

Wat voor een reguliere verhuizing geldt, geldt ook voor het verhuizen van uw piano of vleugel. U heeft de mogelijkheid uw instrument op te slaan in een beveiligde (tussentijdse) opslagruimte. De opslagruimtes zijn geventileerd, uitermate goed onderhouden en afgesloten met zware sloten. U kunt met een gerust hart uw piano of vleugel voor lagere tijd onderbrengen in het zwaar beveiligde opslagcentrum. 

Is het tijd om uw piano of vleugel te verhuizen naar uw nieuwe adres?. Uw opslagbox wordt op één van de verhuiswagens geplaatst die uw piano of vleugel naar uw nieuwe adres brengt. Op locatie zullen de verhuizers uw piano of vleugel afgemonteerd op de gewenste plaats voor u neer zetten. Dit kunt u met een gerust hart overlaten aan het team ervaren verhuizers

Jeroen van Dam

Back to top