Waarom de slavenarmband aan populariteit wint

Je kent deze populaire armbanden vast wel; de slavenarmband ofwel bangle. Zowel bij de oudere als de jongere generatie zien we deze subtiele en stoere armband terug. Voor veel vrouwen is dit een juweel dat niet in het sieradenkistje mag ontbreken, en wij begrijpen wel waarom! Deze armband past bij elke outfit en voegt net dat beetje extra toe.

Je kunt de armband op verschillende manieren samenstellen. Denk hierbij aan een armband met quote, een armband met persoonlijke gravure ofwel een slavenarmband zilver, goud of rose goud. De verschillende soorten armbanden zijn geweldig met elkaar te combineren of om met elkaar af te wisselen.

De zilveren bangle, voorzien van een lieve tekst is het perfecte cadeau voor mama’s, zusjes of beste vriendinnen. Ook als moeder-dochter set is de slavenarmband enorm populair. Laat er de namen van de kids, je partner of bijvoorbeeld coordinaten van een bijzondere plek in graveren, helemaal uniek en persoonlijk.

De slavenarmband of bangle heeft dus verschillende voordelen; je draagt je geliefden altijd dichtbij, het is een mooi, persoonlijk en liefdevol cadeautje & het maakt je outfit helemaal compleet. Daarnaast zien we dat er steeds meer soorten slavenarmbanden op de sieradenmarkt verschijnen. Zo kun  je gaan voor een subtiele bangle in zilver, goud of rose kleur, een wat stoerdere RVS bangle met persoonlijke gravure ofwel een open armband met losse bedeltjes. Geef de armband nog wat extra betekenis door er een geboortesteentje aan toe te voegen, super persoonlijk!

Sieraden vertellen vaak een verhaal; een uniek en persoonlijk verhaal dat iemand graag met zich mee draagt. De slavenarmband met gravure leent zicht hier perfect voor. Combineer de armband met een subtiel kettinkje of een fijne set oorbellen en je outfit is compleet. Wij zijn alvast om, wat jij?!

Jeroen van Dam

Back to top