Maak een statement met deze sieraden!

We hebben allemaal wel eens van die dagen dat we voor meer basic kleding gaan zonder al die poespas. Dat maakt ook helemaal niet uit want met deze leuke sieraden kan jij er nog steeds voor zorgen dat je opvalt!

Smileys

Wat is er nou toepasselijker dan een smiley face deze tijd. De winkels gaan weer open, mondkapjes mogen af en we kunnen eindelijk weer genieten met familie en vrienden. Het leven bloeit weer op en de mensen beginnen steeds meer te lachen. Laat daarom zien hoe blij jij bent met van binnen maar ook van buiten door helemaal all out te gaan met smileys. Of je nou liever een leuke ketting draagt of toch voor een iets subtielere ring gaat. Alles kan en mag! Want wie houdt er nou niet van lachen?

Ear Crawlers

Daar zijn ze dan weer, terug van weggeweest: de ear crawler! Deze crawlers kunnen je simpele look helemaal veranderen. Of je nou voor een wat liever design met vlinders kiest of een stoer bliksemschicht design. Met deze ear crawlers versier jij je hele oor en is er nog steeds ruimte om leuke combinaties te maken met andere sieraden. 

Kleurrijke ringen

We kunnen er niet langer omheen. Deze zomer staat centraal om kleur, kleur en nog meer kleur! 

Maak daarom een statement met kleurrijke ringen, zoals bijvoorbeeld de candy ring collectie van Yehwang. Deze ringen komen in allerlei gekke vormen en kleuren. Leuk om te combineren met elkaar of met wat gouden of zilveren sieraden. Laat je persoonlijkheid zien en maak je basic outfit compleet.  

Ibiza kettingen

Wil je wel wat kleur maar ben je niet zo van veel bedeltjes, misschien is een Ibiza ketting iets voor jou. Deze kettingen zijn gemaakt van touwtjes in allerlei vrolijke kleurtjes. Meestal met een enkele bedel er aan met een leuke zomertekst.

Genoeg keuze om je outfit te laten stralen. Dus wil jij ook sieraden inkopen voor jouw shop kijk dan snel op de website van Yehwang en haal deze statement sieraden nu in huis!

Jeroen van Dam

Back to top