Drie redenen waarom jij je broodtrommel bij MyMepal moet halen

Het is erg belangrijk om goed te lunchen, maar zonder goede broodtrommel is dit erg lastig. In deze blog geven we je drie redenen waarom jij een broodtrommel moet halen. Hiermee bedoelen we niet zo maar een broodtrommel, maar de broodtrommel van MyMepal. Lees snel verder!

Je energiepijl

Je lunchpauze vindt normaliter plaats ergens op het midden van je dag. Je hebt de helft van de dag er al opzitten en bent misschien enigszins vermoeid van deze uren. De lunchpauze kan gezien worden als een mogelijkheid om je energiepijl er weer helemaal bovenop te krijgen, aangezien je lunch je veel nieuwe energie geeft. Gezond eten werkt natuurlijk beter dan ongezond eten, maar het is vooral belangrijk dat je lichaam genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Wees dus niet bang om jezelf af en toe ook te verwennen – zo lang je maar luncht! 

Minder stress

Uit onderzoek is gebleken dat het eten van een goede lunch erg vorderend helpt om stress tegen te gaan. Merk jij dat je regelmatig gestrest bent? Dan kan dit de oorzaak zijn! Door elke dag een goede lunch naar binnen te werken, zorg jij ervoor dat je deze stress niet meer zult ervaren, waardoor je een stuk fijner te werk kan gaan. Natuurlijk is een lunch niet altijd de reden waarom jij stress ervaart, maar het helpt wel enorm om je stress enigszins af te kunnen bakenen. 

Zelf ontworpen

Nu je weet waarom lunchen heel belangrijk is, leggen we je uit waarom je specifiek bij MyMepal je broodtrommel moet halen. Hier kun je namelijk zelf gemakkelijk je broodtrommel ontwerpen. Veel mensen lunchen niet omdat ze zich schamen voor hoe ze hun brood mee moeten nemen; dit is niet langer het geval als je je broodtrommel zelf ontworpen hebt! Je kunt er voor kiezen om een printje op je broodtrommel te plaatsen, of om je naam hierop te plaatsen. Hierdoor weet iedereen dat de broodtrommel van jou is en zul je trots met je broodtrommel op je werk verschijnen!

 Ben je benieuwd hoe het ontwerpen van een broodtrommel bij MyMepal precies in zijn werking gaat? Neem eens een kijkje op hun website! Hier staat het duidelijk beschreven. 

Jeroen van Dam

Back to top