Dit moet je weten over het kopen van een jacuzzi

Voor veel mensen is een jacuzzi een ideale plek om tot rust te komen. Het toestel geeft een stukje wellness bij je thuis en je kunt hem zowel in de tuin als in huis plaatsen. In dit artikel gaan we in op de redenen om een jacuzzi te kopen en de soorten waar je uit kunt kiezen. Er is namelijk veel mogelijk. Van een grote jacuzzi met ligplaatsen voor in de tuin tot een opblaasbaar bubbelbad

Waarom een jacuzzi

Een jacuzzi kopen heeft meerdere voordelen. Het is dé plek om na een lange dag heerlijk te ontspannen. Ook na een sportsessie kan het heerlijk zijn om in de jacuzzi te gaan. De warmte is goed voor de spieren en is ervoor gemaakt om lekker te relaxen. Voor extra ontspanning kunnen ook de lampen in een fijne kleur worden afgesteld en kunnen er aromatische geuren aan het bad worden toegevoegd. Bij een jacuzzi waar je met meerdere mensen in kan plaatsnemen kan het worden gezien als een gezellige plek om te praten. 

Soorten jacuzzi’s

Het formaat van een jacuzzi is een van de eerste eigenschappen waar je rekening mee moet houden. Met hoeveel personen wil je in het bad plaats kunnen nemen en past hij qua formaat dan nog op de plek die je voor ogen hebt? Als je de jacuzzi niet standaard op een plek wilt zetten kun je ook gaan voor een opblaasbare variant, die neemt minder ruimte in beslag. 

Extra opties

Bovendien zijn er veel extra mogelijkheden. Zo kan een een jacuzzi zijn voorzien van massagejets, van ledverlichting in meerdere kleuren, een mooi frame, een trap om erin te komen en van zowel zit als ligplaatsen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Jeroen van Dam

Back to top