Basic fit opzeggen? Dit moet je doen

Het kan voorkomen dat je niet meer gebruik wilt maken van je abonnement bij basic fit. Er kunnen meerdere redenen voor zijn. Het basic fit opzeggen hoeft gelukkig niet moeilijk te zijn. In slechts enkele stappen kan het opzeggen zijn voltooid. In dit artikel lees je hoe je dat kunt doen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je waar je aan toe bent als je geen gebruik meer wilt maken van je abonnement. 

Hoe zeg je het abonnement op?

Wil je je abonnement opzeggen? Dan is dat erg eenvoudig. Er zijn er meerdere dingen nodig om dit te realiseren. Allereerst kun je denken aan de persoonlijke gegevens die bij het account horen. Daarna moet de opzegging naar het juiste adres worden verstuurd om verwerkt te worden. 

Gegevens

Om het abonnement op te zeggen moet je enkele acties ondernemen. Zo heeft basic fit je persoonlijke gegevens nodig om te weten over welk account het gaat. Daarom geef je eerst je naam, geboortedatum, woonadres, postcode en het e-mailadres in waarop je te bereiken bent. Vervolgens geef je aan bij welke vestiging je sport en welk pasnummer je hebt. Dit nummer kun je vinden op het pasje van basic fit. Je kunt er vaak voor kiezen om de gegevens na het verwijderen van het account, ook te laten verwijderen. Dat is wel zo veilig. 

Manier van versturen

Om de opzegging op het juiste adres te krijgen zodat het kan worden verwerkt, moet het worden opgestuurd. Je kunt gaan voor een aangetekende brief, een standaard verzending of een e-mail. Als het via de post wilt versturen moet je de betaling voltooien. Daar krijg je dan vaak via de e-mail ook een bevestiging van. Zo heb je het voor jezelf ook zwart op wit staan.

Jeroen van Dam

Back to top