De voordelen van wonen en werken in Den Bosch

Den Bosch kent vele verschillende woonwijken. Midden in het centrum, in het buitengebied met al haar parken of kenmerkende industriële plekken rondom het Werkwarenhuis. Heerlijk om op de fiets door Het Bossche Broek naar een congres te fietsen. Wonen en werken in Den Bosch. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Den Bosch kenmerkt zich door vele natuurgebieden, zoals de Meierij, Het Bossche Broek en De Moerputten. Een congrescentrum midden in de natuur geeft inspiratie, prikkelt de zintuigen en versterkt de creativiteit van de deelnemers.

In en rondom Den Bosch

Er zijn vele locaties in en rondom Den Bosch om te vergaderen, te brainstormen in de natuur of bij elkaar te komen tijdens een event of congres. Het congres binnen of buiten organiseren? Zorg voor een locatie waarbij alle zalen uitzicht hebben op de natuur. De natuur stimuleert, inspireert en nodigt uit tot nieuwe ideeën.

Capaciteit van de zalen

Kies een locatie met grote congreszalen en kleinere vergaderzalen. Zo maak je verschillende breakout rondes mogelijk en creëer je een gevarieerd programma door plenair met breakouts af te wisselen. Vaak zijn verschillende opstellingen mogelijk, zoals theater, u-vorm, schoolopstelling en receptie. Een nieuwe trend is hybride events. Belangrijk om te checken bij het congrescentrum wat de mogelijkheden omtrent live streaming zijn.

Ga naar buiten!

Kies voor een locatie midden in de natuur, waarbij ruimte is om buiten te vergaderen en om tijdens de pauzes naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld een brainstormsessie aan een grote picknicktafel uitkijkend over rivier de Dommel of Dieze of een heisessie in een kringopstelling van boomstammen. Buiten vergaderen bevordert de concentratie, creativiteit en de effectiviteit van een bijeenkomst. Een buitenlocatie biedt een unieke beleving.

Vergaderen en overnachten?

Kies dan voor een locatie die naast zalen ook hotelkamers, sportfaciliteiten en restaurant onder één dak heeft. Deelnemers hoeven zich niet te verplaatsen van het congrescentrum naar een nabij gelegen hotel. Check of de locatie beschikt over een zwembad, fitnessruimte, squashbaan, restaurant en bar, zodat uw gasten zich optimaal kunnen opladen voor de volgende congresdag.

Teamspirit

Sluit een congres af met nieuwe energie: positive vibes! Kies voor een congrescentrum waar je direct na de bijeenkomst het landgoed kunt oplopen en in groepjes kunt aansluiten bij verschillende teambuildingactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke BBQ, een kookworkshop of ga varen op de Dommel.

Een congrescentrum Den Bosch midden in de natuur ademt een bijzondere rust en charme uit en maakt de ervaring voor alle deelnemers onvergetelijk.

Jeroen van Dam

Back to top