Dit moet je weten over de Hikvision video intercom

Weten wie er voor je deur staat en communiceren vanuit je huis? Dat doe je met een Hikvision video intercom. Dit apparaat wordt aangesloten via een internetkabel. Ook is de video van de Hikvision video intercom van hoge kwaliteit door het snelle doorsturen van data via de verbinding. Je ziet op een video intercom wie er voor je deur staat en kunt communiceren via de video intercom. Dit gaat met een camera bij je deur en een apparaat in huis.

De basis

Er zijn verschillende opties voor je Hikvision video intercom. Allemaal hebben ze natuurlijk een camera voor bij je deur en een scherm waarop je de video kunt bekijken via een live beeld. Dat is het hele idee van een video intercom. Zo’n Hikvision video intercom wordt via je internet kabel verbonden. Via je internetverbinding worden de beelden zichtbaar op het scherm. Er zijn verschillende series van het systeem: de Pro, Value, Ultra en All-in-one indoor.

Series

De Pro serie heeft de mogelijkheid om de live feed te kijken vanuit huis voor verschillende camera’s. Ook worden berichten en beelden opgeslagen en kan deze verbonden worden met het draadloze netwerk. De Value serie kan communiceren via beeld en geluid met de stations bij de deur en bij het hoofdstation. De Ultra serie is erg uitgebreid en heeft een verbeterd integratiesysteem. Ook kun je andere beveiligingssystemen hieraan toevoegen. Dit geldt ook voor de All-in-one indoor. Hierbij hoort tevens een app. Zo ben je dus aan alle kanten voorzien van toegang vanuit je huis via de Hikvision producten en je smartphone.

App

Een Hikvision video intercom komt altijd in een pakket. Wat je erbij wil hebben aan functies en mogelijkheden is aan jou. Je hebt dus een camera en een station dat je in je huis kunt plaatsen. Sommige kits hebben een app die je kunt installeren op je smartphone. Als je dan niet bij het thuisstation bent, kun je nog steeds zien wie er voor je deur staat.

Jeroen van Dam

Back to top