De leukste webshops voor jouw huis!

Interieur is een hottopic de laatste tijd. Nu we meer binnen zitten wil bijna iedereen wel wat dingen veranderen aan het interieur. Daarom ben ik op zoek gegaan naar wat leuke webshops om met jullie te delen.

Mooi deurbeslag

Met een groot aanbod in moderne deurklinken, kapstokken, sloten en handgrepen vind je alles voor je deuren en ramen bij mooi deurbeslag. Dit is een superleuke webshop waar je in één klap je hele huis een make-over zou kunnen geven. Misschien heb je er nog nooit bewust bij stil gestaan, maar ‘details’ zoals deurklinken, sloten en greepjes zijn eigenlijk helemaal geen details. Dit zijn hartstikke bepalende onderdelen in je interieur. Het vervangen van deze voorwerpen kan al veel impact hebben op je huis. Maar al deze onderdelen strak zwart en je hebt meteen een modernere uitstraling te pakken. Houd je meer van een retro stijl lees dan verder!

De oude deurklink

Voor deurbeslag en raambeslag voor retro jaren dertig woningen kun je het beste terecht bij de oude deurklink. Waar de vorige webshop een groot aanbod had voor moderne greepjes en sloten heeft deze webshop al deze belangrijke items in een retro stijl. Met de ongelooflijke populariteit van jaren 30 woningen mag deze webshop geen verborgen pareltje blijven. Als jij graag de retro details uit je woning wil behouden, maar ze zijn eigenlijk wel aan vervanging toe, moet je hier zijn.

De oude schakelaar

Volgens mij hebben we een aardig thema te pakken hier. Daarom blijf ik nog even bij de leuke retro items. In een oud huis met prachtige details kunnen ook de juiste schakelaars niet missen. Een retro bakeliet schakelaar bijvoorbeeld. Maar omdat de techniek met de tijd mee moet blijven gaan, betekend niet dat de oude look hoeft te verdwijnen. Met de schakelaars van deze leuke webshop heb je de veiligheid van moderne techniek, met de authentieke look!

Jeroen van Dam

Back to top