De leukste doe-het-zelf projecten

Al meer dan een jaar brengen velen van ons meer tijd thuis door dan we ooit hadden kunnen dromen. Het voordeel van opgesloten zitten? Hierdoor kun je eindelijk wat tijd besteden aan doe-het-zelf projecten. Of je jezelf nu concentreert op opslagruimte, organisatie of gewoon iets kleins dat geüpgraded moet worden, er is vast iets dat je kunt aanpakken. Dit zijn de leukste projecten die ik zelf heb gedaan, voor het geval je inspiratie nodig hebt voor je volgende project.

Verwissel een coole deurknop

Het vervangen van je deurbeslag is een van die kleine veranderingen die een grote impact hebben. Met slechts tien minuten en een schroevendraaier kun je oude, saaie deurknoppen vervangen door iets mooiers. Wat dacht je van een deurklink zwart in je moderne of industriële woning? Wij zijn er verliefd op!

Verf een deur

Of je voordeur nu saai is of een nieuwe verfbeurt nodig heeft, het is niet moeilijk om hem op te knappen en je exterieur te verbeteren. Heb je geen voordeur die je kunt schilderen? Probeer in plaats daarvan een deur in je woning op te vrolijken.

Maak je bakstenen muren of houten vloer wit

Heb je donkere muren of vloeren in je huis, en wil je deze lichter maken? Dat kan gemakkelijk zelf! Je kunt ze wit verven of witwassen, het is maar net welke resultaten je wilt bereiken. Maar een ding is zeker, je huis zal direct een stuk moderner worden!

Restyle jouw planken

 Als je eenmaal lang genoeg naar je boekenplanken hebt gestaard, zullen ze je vast gaan storen. Tijd op ze om te gooien! Koop (of maak) leuke accessoires en plaats ze tactisch op je planken.

Hang wat kunst op!

Wat is een betere manier om je muren interessanter te maken dan door wat kunst aan de muren te hangen? Ben je creatief? Ga dan zelf aan de slag met een canvas en penseel!

Jeroen van Dam

Back to top