Alles wat je moeten weten over het merk Ugly Duckling

Bij het horen van het woord Ugly Duckling zou je in eerste instantie niet denken aan nagels. Toch is het merk Ugly Duckling een merk wat professionele nagelproducten verkoopt. Je leest in dit artikel alles over dit populaire merk.

Waar komt het merk vandaan?

Het merk Ugly Duckling komt oorspronkelijk uit Canada en is inmiddels over de hele wereld te koop. Ze verkopen alleen wel aan professionals, dus je kunt hun producten niet vinden op Google of Amazon. Ugly Duckling Nails is te omschrijven als een merk met een no-nonsens politiek. Dit betekent dat ze niet 10 verschillende topcoats hebben, maar altijd blijven onderzoeken tot ze 1 topproduct hebben. Dit produceren ze dan ook in hun fabriek in Canada.

Het assortiment

Het assortiment van Ugly Duckling is erg breed en afwisselend. Daarnaast werken ze alleen met topproducten. Ze brengen dan ook geen onnodige producten uit op de markt. Ugly Duckling heeft een ruim assortiment aan Nail-Art producten, Gels, Gel Polish, Colorgels, Acryl producten, Acrylgel, Prep & Primer producten, Base & Top Coats, Cleansers, Tips & Sjablonen, vijlen, penselen en Led/UV lampen. Natuurlijk kun je er ook presentatie materiaal kopen en merchandise producten zoals t-shirts en schorten.

Redenen om Ugly Duckling producten te kopen

Het is erg fijn voor alle professionals om mee te werken. Daarnaast is het ook een merk dat enkel aan professionals wordt verkocht. Dit betekent dat het voor particulieren niet te koop is. Dit wil natuurlijk ook al heel wat zeggen. Daarnaast is de prijs-kwaliteitsverhouding van de producten van dit merk ook zeer goed. Je krijgt echt kwaliteit voor je geld. Ook het assortiment is erg breed. Zoals ik al eerder vermeld heb, beschikken ze over allerlei producten om jouw klant de perfecte nagels te geven. Het merk doet altijd haar best om geweldige producten, betaalbare en concurrende prijzen en snelle en vriendelijke service te bieden.

Jeroen van Dam

Back to top