Waar gaat jouw zomervakantie naartoe?

Het eerste dat in je opkomst bij het horen van het woord “zomer”, zijn de daar bijhorende vakanties. Hoe leuk het ook is om ein-de-lijk weer op vakantie de mogen, het selecteren van de beste zomervakantiebestemming kan een moeilijke taak zijn. Daarom hebben wij het huiswerk voor je gedaan en de beste op een rijtje gezet. Lees maar snel verder!

Amalfikust in Italië

De kust van Amalfi wordt niet voor niets beschouwd als de kustparel van Italië. Met zijn schilderachtige landschap, rustige stranden, dichte bossen en pastelkleurige gebouwen op de klif, schijnt de kust van Amalfi helder als een ster in de nacht. Een unieke combinatie van natuur en avontuur, Amalfikust is écht een van de beste zomervakantiebestemmingen ter wereld. Dus, pak je strandlaken en wandelschoenen in en vertrekken maar!

Groenland

Voor deze bestemming kan je jouw badlaken wel thuis laten. Groenland is eigen meer een wit land. Het is de perfecte plek voor een schilderachtige boottocht langs verschillende ijsbergen. Dit terwijl je walvissen, walrussen en nog veel meer zeedieren spot. Het is vooral perfect in de zomer, want de dagen zijn langer en de nachten kort. Tip: stop een paar dagen in IJsland voordat je doorvliegt naar deze bestemming.

Cappadocië

De naam herken je misschien niet, maar de beelden wel. Deze prachtige stad staat bekend om de met heteluchtballonnen bezaaide lucht. Toch zul je net zo versteld staan van de labyrintische ondergrondse steden, grotten en ravijnen die ervoor zorgen dat je hier voor altijd wilt blijven. Deze plek is perfect voor een romantische huwelijksreis, een reis met het gezin of zelfs een solo backpackavontuur!

Paros

Paros, gelegen in het hart van de Egeïsche Zee, is een van de meest stijlvolle Griekse eilanden die beroemd is om zijn stranden en landelijke dorpjes. De hele stad is wit geschilderd, wat een balans vormt met de turquoise wateren en blauwe luchten om je ogen te trakteren op prachtige uitzichten.

Jeroen van Dam

Back to top