Voor deze zaken kan je je dozen laten bedrukken

Tegenwoordig worden er overal dozen voor gebruikt. Denk aan pakketjes die je krijgt of pakketjes die je zelf moet inpakken. Daarnaast kan je dozen ook terugvinden in de supermarkt of wanneer je je rommel moet opruimen. Je kan als bedrijf bijvoorbeeld dozen laten bedrukken bij Superdoos. Dit bedrijf zorgt ervoor dat je dozen perfect worden gedrukt met het door jou gekozen design en opschrift. Maar waarom moet je dozen nou laten bedrukken? In dit artikel lees je hier meer over

Voor je eigen bedrijf

Wanneer je een pakketje binnen krijgt is het leuk als de afzender al op de doos staat. Je weet dan meteen van welk bedrijf het pakketje is. Daarnaast weet je ook gelijk wat er in de doos zit. Als bedrijf kan je daarom heel creatief omgaan met de bedrukking van je dozen. Zo kan je voor de verschillende producten steeds een andere bedrukking gebruiken. Op deze manier blijven de dozen redelijk uniek en verras je de klanten steeds opnieuw. Daarnaast is het zo dat klanten je bedrijf meer gaan waarderen, omdat ze niet alleen een pakketje krijgen, maar ook een mooi bedrukte doos. Zo bestaat de kans dat klanten de volgende keer weer bij jouw bedrijf bestellen.

Specificaties op de doos

Wanneer je producten verkoop die redelijk wat specificaties hebben, is het handig wanneer deze specificaties op de doos staan. Wanneer je de dozen laat bedrukken, kan je namelijk precies aangeven wat je op de doos wilt hebben staan. Zo kunnen de verschillende afmetingen al op de doos vermeld staan. Daarnaast komt het ook vaak voor dat de inhoud van het pakket op de doos staat. Welke schroeven of bouten er bijvoorbeeld bijzitten of hoeveel stuks er van in bepaald product in de doos zitten. Zo weten de klanten meteen of de doos compleet is.

Dozen voor op een beurs

Wanneer je als bedrijf op een beurs staat geef je vaak goodies weg. Het leukste is natuurlijk om de goodies weg te geven in een bedrukte doos. Zo krijgen de bezoekers niet alleen een goodie, ze krijgen ook een bedrukte doos van jouw bedrijf. Wanneer de klanten thuis zijn, zullen ze zich jouw bedrijf nog herinneren omdat de naam op de doos staat.

Jeroen van Dam

Back to top