Thermostaat douchekraan kopen

Ga je binnenkort je badkamer verbouwen? Dan is een goede douchekraan heel belangrijk. Als je opzoek gaat naar een douchekraan, merk je al snel dat er veel verschil zit in de kranen. Zo is er bijvoorbeeld verschil tussen thermostaatkranen en mengkranen. Hieronder vind je uitleg over de thermostaat douchekraan en ontdek je welke kraan het beste in jouw nieuwe badkamer past.

Een thermostaatkraan is een kraan met een thermostaat erin die de temperatuur van het water regelt. Thermostaatkranen maken het eenvoudig om het water op de juiste temperatuur te mengen. De thermostaatkraan is een veilige keuze omdat de temperatuur van het water niet plotseling kan schommelen. Daarnaast hoef je niet eerst het water te laten lopen voordat het water op de juiste temperatuur is. Hierdoor zal je minder water verbruiken wat je kan terugzien op de rekening. De thermostatische kraan voor de douche is beschikbaar in verschillende varianten.

Als je op zoek bent naar een douchepaneel met een thermostatische kraan ben je bij Douche Concurrent op het goede adres. Het is met een thermostaatkraan voor de douche voldoende om aan te geven of het water wat kouder of wat warmer mag zijn. De douchekraan beschikt over twee knoppen waar de ene knop dient voor waterkracht en de andere knop voor de temperatuur. De knoppen zijn eenvoudig te bedienen en is daarom voor zowel kinderen als oudere geschikt. Bij aankoop van een douchekraan ontvang je ook een handleiding waardoor de installatie helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Als je de kraan voor een groot deel wil wegwerken in de wand kan je kiezen voor een inbouw thermostaatkraan. De aansluiting van de waterleiding bevindt zich in de wand, waardoor je die niet ziet. Je ziet alleen de knoppen waarmee je het water en de temperatuur van het water kan instellen. Een inbouwkraan zorgt voor een minimalistische uitstraling van jouw douche. Douche Concurrent heeft veel aanbod in verschillende modellen en kleuren.

Douchekraan kopen van douche-concurrent.nl? Zo heb je de keuze uit veel verschillende thermostaat douchekranen. Van chroom en goud tot matzwart, voor ieder wat wils! Profiteer van de beste kwaliteit met een scherpe prijs. Een thermostaatkraan is gemakkelijk te bestellen via de webshop.

Meer inspiratie nodig voor je badkamer? Kijk dan op Douche Concurrent voor de nieuwste badkamertrends, voor veel handige doe-het-zelf tips en laat je inspireren op het gebied van inrichting en badkamer. Bezoek de winkel of neem gerust contact op.

Jeroen van Dam

Back to top