Luxueuze champagnes bestel je bij Champagne Post

De Champagne Post heeft het grootste aanbod luxe champagnes van Nederland. Onze champagnes zijn er voor elke feestelijke gelegenheid. Van Oud & Nieuw tot Kerst of om een verloving aan te kondigen. Ook bieden we diverse geschenkensets aan, dus is een fles champagne van de Champagnepost ook een optie voor in een Kerstpakket. U kunt uw champagne laten bezorgen. Met meer dan 50.000 bestellingen sinds 2004 zijn wij een grote & betrouwbare speler in de champagnemarkt.

Onze Champagne

Wij hebben een grote keuze aan heerlijke en exclusieve champagne en wijnen. Er is keus uit verschillende jaartallen en verschillende soorten: Extra Brut, Rosé, Brut Rosé, Vintage, Blanc de Blanc, Blanc de Noirs, Sec en Demi Sec. Ook hebben we voor de fijnproever verschillende exclusieve champagnes in een speciaal assortiment.

Ook houdt Champagne Post rekening met de grote en kleinere drinkers: onze champagne wordt in verschillende hoeveelheden verkocht. Voor bescheiden feestjes zijn kleinere flessen een uitkomst.

  • Klein (20 CL – 37,5 CL)
  • Bouteille (Standaard)
  • Grote Flessen (1,5L – 3L)
  • Hele Grote Flessen (6L – 18L)

Geschenken of Kerstpakket?

Bent u op zoek naar een geschikt geschenk voor uw net afgestudeerde zoon of een fles champagne voor in het Kerstpakket? Dat kan bij Champagne Post. Wij bieden u de optie om onze champagnes in cadeauverpakking te kopen. Er zijn verschillende geschenkensets beschikbaar:

  • Gift Box (met eventueel 2 glazen)
  • Houten Kist
  • Limited Editions

Champagne laten bezorgen?

Wij zijn ons ervan bewust dat iedereen zijn bestelling het liefst zo snel mogelijk in huis heeft. Daarom versturen wij uw bestelling zo snel mogelijk. U ontvangt uw bestelling de dag na het bestellen als u uw bestelling op werkdagen (ma-vr) vóór 17.00 uur plaatst. Ook is Afterpay mogelijk en heeft u 30 dagen bedenktijd. Wij werken met gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en €100,- in België.

Jeroen van Dam

Back to top