Een westernbag voor dames en heren

De leren westernbag is de laatste jaren erg populair. Een westernbag kenmerkt zich door twee vakken aan de voorzijde en is te gebruiken als handtas of als schoudertas. Arrigo heeft verschillende maten westernbags in het assortiment, van een klein en compact model voor dames tot aan een grote westernbag die je ook als schooltas, weekendtas of reistas kunt gebruiken. Onze westernbags en messenger bags komen in twee soorten leer, vintage look buffelleer wat door gebruik steeds mooier word en een ruige uitstraling heeft en soepel rundleer wat een wat meer chique uitstraling heeft.

Betaalbare kwaliteit westerbags en messenger bags

Omdat wij naast leverancier ook producent zijn van messenger bags en westernbags voor heren en dames kunnen wij onze leren tassen scherp aanbieden en de kwaliteit garanderen. Onze tassen zijn gemaakt van een goede kwaliteit stevig buffelleer of soepel rundleer en verkrijgbaar in drie kleuren buffelleer namelijk zwart, donkerbruin en lichtbruin en in rundleer in zes kleuren zoals groen, rood, taupe, cognac, zwart en donkerblauw. De leren tassen van Arrigo zijn betaalbaar en van een goede kwaliteit.

Bestel jouw messenger bag of westerntas vandaag

Op onze website hebben wij, om de keuze voor jou makkelijker te maken, een onderverdeling gemaakt zoals westernbags en messenger bags voor dames en heren. Daarnaast kun je ook onze filters gebruiken om te selecteren op kleur of soort leer. Heb je je keuze gemaakt dan kun je in enkele stappen veilig betalen en gaan wij direct aan de slag om de tas in te pakken en hem zo snel mogelijk gratis bij jou af te leveren. 

Lang plezier van jouw leren tas

Van onze tassen kun je jarenlang plezier hebben als je ze goed onderhoud. Leer is een natuurproduct en kan uitdrogen, daarom is het verstandig om je leren tas een of twee keer per jaar licht in te vetten met leervet of een leer crème.  Mocht je tas nat worden laat hem dan langzaam drogen en niet bij een hittebron. Mocht je nog vragen hebben over de juiste tas voor jou of over het onderhoud van jouw tas dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen en gaan wij jou helpen.

Jeroen van Dam

Back to top