Educatief sinterklaas speelgoed kopen

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint….het is bijna weer zo ver! 5 december, een avond waar veel kinderen naar uitkijken. Dan komt sinterklaas weer langs met vaak geweldig speelgoed. Om sinterklaas helpen delen we hier een hoop inspiratie. Want er is zoveel leuks, dat het voor Sint soms ook lastig is om te kiezen.

Voor iedereen wat wils

Educatief speelgoed heeft voor ieder budget en voor iedere leeftijd leuk speelgoed. Zo zijn er al sinterklaascadeautjes te koop vanaf €4,95, de decembermaand is namelijk al duur genoeg. Deze kleine cadeautjes zijn perfect om te gebruiken als schoencadeautjes. Bijvoorbeeld een leuk educatief spel of een speel – en leerboek. Bij elke leeftijdsfase is een ander cadeau geschikt. Welk niveau geschikt is heeft te maken met het ontwikkelingsniveau van je zoon of dochter.

Educatief speelgoed

Naast schoencadeautjes heeft Educatief speelgoed ook een ruim aanbod aan grotere cadeaus. Het zal niet je verbazen maar educatief speelgoed zorgt ervoor dat je kind op een leuke manier leert zonder dat ze het zelf doorhebben. Hierbij moet je denken aan educatieve spellen, boekjes, puzzels en bouwpakketten. Zo is het Buki Experiment Scheikunde een favoriet. Hiermee kan een kind als een echte professor aan de slag met alledaagse keuken ingrediënten waarmee ze 150 veilige scheikunde experimenten kunnen uitvoeren. Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Voor de jongeren kinderen is de Jandon Houten speelgoedtrein een aanrader. De in zachte, trendy, pastelkleurige trein bestaat uit 3 wagons en 14 verschillende blokken. De blokken zijn verschillend van kleur, vorm, grootte en geometrie en kunnen op elke trein weer anders gestapeld worden. De trein ontwikkelt een fijne motoriek een goede oog-hand coördinatie en stimuleert het ontdekken van kleuren en vormen. Deze trein is geschikt voor peuters vanaf 12 maanden.

Educatief speelgoed kopen

Kijk voor meer inspiratie voor sinterklaas speelgoed op educatiefspeelgoed.com en maak het jezelf en je pieten niet te moeilijk. Dan zien we je graag volgend jaar weer Sint!

Jeroen van Dam

Back to top