De leren laptoptas: koning onder de laptoptassen

In 2020 heeft ieders tas een VIP-passagier: hun laptop. Net als onze smartphones gebruiken we onze laptops elke dag en dragen we ze van en naar het werk of de klas. Maar omdat onze laptop een van de duurste eigendommen is die we bezitten, is het belangrijk dat we er goed voor zorgen. Om deze laptop veilig mee te nemen is er een nieuwe tas ontworpen: de laptoptas. Er zijn veel verschillende soorten en maten laptoptassen op de markt te vinden, maar leren laptoptassen blijven koning, en wel hierom.  

Stijlvol  

Combineer functie en stijl en je hebt een leren laptoptas. Laptoptassen van leer zijn de meest stijlvolle laptoptassen op de markt. Leer is een klassiek materiaal wat professionaliteit uitstraalt. Als je binnenloopt met een versleten overvolle rugzak zal dat geen goede eerste indruk maken. Een smalle, nette, leren laptoptas zal juist een goede eerste indruk maken. Het straalt uit dat jij net en georganiseerd bent. Geen andere laptoptas zal dit gewenste effect bereiken.  

Functionaliteit 

Ook op gebied van functionaliteit blijft de leren laptoptas koning. Leer is een erg sterk materiaal wat met kop en schouders boven alle synthetische materialen uitsteekt. Je laptop is dus het best beveiligd in een laptoptas van leer. Om deze reden is een laptoptas ook heel duurzaam. Echt leer gaat namelijk heel lang mee. Laptoptassen zullen er na jaren trouwe dienst zelfs nog beter uitzien dan wanneer je de tas kocht. Je hoeft dus, in tegenstelling tot laptoptassen van synthetische materialen, niet iedere zoveel jaar een nieuwe tas te kopen. Hierdoor zal het investeren in een echte goede laptoptas van kwaliteit, het uiteindelijk helemaal waard zijn.  

Tijdloos 

Een andere reden dat het investeren in een goede leren laptop het allemaal waard is, is dat leer een tijdloos materiaal is. Waar andere laptoptassen later uit de mode gaan en er weer nieuwe trends op komen zetten, zal de leren laptoptas altijd in stijl blijven. Doordat leer zoveel wordt gebruikt combineert het met vrijwel elke kledingstijl. Het is de kers op de taart van elke zakelijke outfit, maar het wordt ook gewaardeerd met een casual look.  

Jeroen van Dam

Back to top