Dit zijn de voordelen van koninginnebrij

Natuurlijke producten als honing bieden zeer veel gezondheidsvoordelen. Een relatief onbekend, maar minstens zo uniek product is koninginnebrij. Dit product heeft niet alleen een bijzonder herkomst, maar biedt ook de nodige voordelen voor het lichaam. Bij honingwinkel.nl vind je heel gemakkelijk de juiste hoeveelheid koninginnebrij: dit kun je eenvoudig en snel bestellen. Meer weten over koninginnebrij? Hier lees je alle belangrijke informatie.

Wat is koninginnebrij?

Koninginnebrij is een geleiachtig mengsel met een geelwitte kleur. Het wordt als voedsel gegeven aan jonge larven die vervolgens uitgroeien tot koninginnen. Koninginnebrij wordt afgescheiden door de voedselklieren van werksterbijen. De smaak is prikkelend en zurig: dit unieke bijenproduct is krachtig, biedt veel vitaliserende en stimulerende eigenschappen. Je gebruikt koninginnebrij van honingwinkel.nl door 1 tot 2 theelepels op de tong te laten smelten. Je krijgt lepeltjes meegeleverd. Neem het bij voorkeur in de ochtend, een half uur voor het ontbijt. Voor optimaal effect moet de kuur minimaal 3 weken duren. Je kunt verse koninginnebrij tot een half jaar in de koelkast bewaren.

De belangrijkste gezondheidsvoordelen

Wat zijn de belangrijkste gezondheidsvoordelen van koninginnebrij? Uit ervaringen van honderden mensen is gebleken dat koninginnebrij voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. In de eerste plaats werkt het bij oververmoeidheid, zware geestelijke of lichamelijke inspanning, bij verminderde eetlust, een tekort van vitaminen en mineralen, sportieve prestaties en ontregeling van het gewicht. Daarnaast noemden verschillende gebruikers de koninginnebrij als werkend middel bij verschillende huidproblemen. Al heel veel anderen gingen jou voor en ervaarden optimale werking van deze bijzondere gelei.

Gemakkelijk en snel online bestellen

Het is heel gemakkelijk om koninginnebrij in huis te halen. Je kunt het eenvoudig en snel online bestellen: bestel de gewenste hoeveelheid koninginnebrij of kies voor een compleet pakket met stuifmeel. Je bestelling is snel geplaatst: je krijgt je producten dan ook snel thuisgestuurd, zodat je direct met een kuur kunt starten!

Jeroen van Dam

Back to top