De beste LOL-surprise cadeau-ideeën waar je kleine meid dol op zal zijn!

LOL surprise! is een van de nieuwste en populairste speelgoed bedrijven van deze generatie en debuteerde in 2016. Het merk staat bekend om een ​​lijn van verzamelbare poppen met een verscheidenheid aan leuke accessoires. Ze zijn verpakt in felgekleurde ballen met verschillende lagen. Om de verrassing pop te onthullen, moet je elk van de lagen uitpakken totdat je het midden bereikt. “LOL” is de afkorting voor “Li’l Outrageous Littles.”

Deze kleine poppen zijn verzamelobjecten en worden geleverd met een verscheidenheid aan accessoires, stickers en andere leuke items. Ze zijn geschikt voor jongeren vanaf 5 jaar.

De Big Sisters en de Li’l Sisters zijn de twee varianten van LOL surprise! poppen.

Door naar de verpakkings bal te kijken, kunt u bepalen welke welke is.

Het zal duidelijk aangeven zijn of de pop behoort tot Big Sister of Li’l Sister. Naast de inscriptie zelf verschijnt bijvoorbeeld een karikatuur van een babypop op de doos van de Li’l Sister.

Waarom zou ik een LOL-surprise pop voor mijn kind kopen?

Het verbazingwekkende aan deze poppen is dat hun verpakking, d.w.z. de ballen, allemaal bijna hetzelfde lijken, maar het plezier komt wanneer je de lagen van de bal afpelt. Totdat je het midden bereikt, dat de belangrijkste verrassingspop bevat. Je weet pas welke pop je krijgt als je alle lagen hebt uitgepakt en elke laag zal een verrassing onthullen.

Het uitpakken is wat de kleintjes bezig houdt. Daarom zijn ze zo enthousiast om extra LOL Surprise poppen te krijgen. Ze stoppen pas als als ze de laatste pop in hun collectie hebben.

Dus, als je niet zeker weet wat voor soort verrassing je je kind vandaag moet aanbieden, kijk dan eens naar deze LOL Surprise! alternatieven op www.marjems.nl, die haar gegarandeerd net zo blij maken als de poppen erin.

Jeroen van Dam

Back to top