De 3 meest populaire tafelzeil trends van dit moment

Een tafelzeil is onmisbaar in ieder huishouden. Wil je dat je tafel lang meegaat zonder vlekken en beschadigingen dan is een tafelzeil een echte must. Tafelzeil is de beste manier om je tafel te beschermen. Met placemats of een tafelkleed bescherm je je tafel ook enigszins, maar met een tafelzeil zorg je voor optimale bescherming en kun je met een gerust hart aan tafel zitten samen met je huisgenoten of de rest van je gezin. Tafelzeil is ook echt weer een trend tegenwoordig. ‘Vroeger’ zag je het bijna niet, en als je het zag, dan was het eigenlijk alleen in een ruitjespatroon. Tegenwoordig is dat wel anders. Het tafelzeilen aanbod is enorm gegroeid en ook erg gevarieerd. Je ziet bepaalde interieurtrends terugkomen in het tafelzeilen aanbod. De webshop Hiptafelzeil.nl houdt in hun collectie bijvoorbeeld rekening met huidige trends zoals marmer en botanisch. Hieronder vind je de drie meest populaire tafelzeilen van dit moment:Populaire tafelzeilen


1. Tafelzeil vogels Japans, dit tafelzeil (van Hiptafelzeil.nl) schijnt enorm populair te zijn. Het past ook in vrijwel ieder interieur. Welke stijl jij ook hebt in je woonkamer, de print van mooie vogeltjes op een blauwe achtergrond staat altijd goed. Het is razend populair en je ziet het dan ook bij steeds meer mensen op tafel liggen.

2. Tafelzeil met marmerlook. Marmer is natuurlijk een interieurtrend op dit moment. Je ziet het voornamelijk in keukens veel terug. Ook als tafelzeil is het populair en steeds meer mensen kiezen voor marmertafelzeil.

3. Tafelzeil met stippen. Het bestaat misschien al heel lang, maar stippenzeil op tafel is en blijft populair. Het verschil met voorheen is wel dat het tafelzeil met stippen eerder alleen in twee of drie basic kleuren verkrijgbaar was. Tegenwoordig zijn er ook mooie combinaties van goud op roze, zilver op roze, goud met zwart, zwart met wit etc. verkrijgbaar. Veel mensen kiezen voor een stippen tafelzeil.

Bij Hiptafelzeil vind je een heel groot en divers aanbod met tafelzeil. Wil je dus ook een tafelzeil voor op je eigen eettafel? Of is je huidige tafelzeil aan vervanging toe? Bezoek dan zeker eens deze webshop!

Jeroen van Dam

Back to top