5 REDENEN OM HOUTEN SPEELGOED ALS CADEAU TE GEVEN

Omdat er niets erger is dan de batterijen die leeg zijn.

Voorbij zijn de dagen van ons oude favoriete speelgoed dat de slaapkamers van onze kinderen opvult. Nu draait het allemaal om de nieuwste technologie en de nieuwste gadgets die hun speeltijd in beslag nemen. Een ding dat echter nooit uit de mode raakt, is dat houten speelgoed waar je ooit van hield als kind. Bestel je houten speelgoed op Meervoorkinderen.nl. Ze zijn charmant, tijdloos en gewoon mooi om naar te kijken, maar als je meer redenen nodig hebt om houten speelgoed te kiezen, dan is hier onze top 5:

1. ZE ZIJN VEEL DUURZAMER DAN PLASTIC SPEELGOED

Heb je ooit een peuter gezien die hun favoriete speelgoed voorzichtig in hun speelgoedkist stopte? Nee, dat hebben we ook niet. In plaats daarvan vind je ze verspreid over de vloer van de woonkamer, verstopt in de achtertuin en er zitten vast ook een paar tussen de bankkussens. We kunnen dit roekeloze gedrag niet echt de schuld geven, maar we kunnen wel speelgoed kopen dat het kan weerstaan. Waar plastic speelgoed de neiging heeft te breken en broos te worden, kan houten speelgoed de natuurlijke slijtage veel langer aan. Dit maakt ze het perfecte cadeau dat een leven lang meegaat, zoals bijvoorbeeld het houten speelgoed van het merk Goki.

2. ZE ZIJN VEILIGER DAN PLASTIC SPEELGOED

Gemiddeld ontvangt een kind bijna €500,- aan speelgoed per jaar. Ze zijn zo’n belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een kind, maar met zoveel speelgoed binnen handbereik moet je er zeker van zijn dat ze veilig zijn voor schadelijke chemicaliën. Natuurlijk speelgoed van hout vormt niet dezelfde bedreiging als synthetisch speelgoed. Je zult merken dat sommige plastic speelgoed een combinatie van chemicaliën bevatten die uiteindelijk meer gevaar zouden kunnen opleveren dan ze waard zijn. We zijn er trots op dat we kwaliteits- en veilige producten kunnen leveren met houten speelgoed gemaakt van kindvriendelijke verf, vlekken en lakken. Laat je onverschrokken ontdekkingsreiziger vrij rondlopen met hun houten speelgoed in de hand en geef jezelf wat gemoedsrust.

3. ZE STIMULEREN MEER CREATIEF SPEL

Er is niets krachtiger dan de fantasie van een kind. Een van de voordelen van het schenken van houten speelgoed boven plastic speelgoed is dat het hun creativiteit voedt. Hoewel plastic speelgoed meer kenmerken, ontwerpen en geluidseffecten heeft, dwingt houten speelgoed hen om hun verbeelding te openen en nieuwe manieren te bedenken om ermee te spelen. Het zal hun natuurlijke nieuwsgierigheid opwekken en hen helpen motorische vaardigheden, probleemoplossende vaardigheden, hand-oogcoördinatie, sociale vaardigheden en nog veel meer te ontwikkelen!

4. ZE ZIJN BETER VOOR HET MILIEU

Een van de beste dingen van houten speelgoed is dat ze milieuvriendelijk zijn. In een wereld met klimaatverandering, vervuiling en een toenemende ecologische voetafdruk, kunt u uw steentje bijdragen aan het milieu door te kiezen voor de duurzamere optie. Het is een geweldige manier om uw kinderen over deze problemen te leren, vooral wanneer plastic speelgoed bijna nooit wordt afgebroken en waarschijnlijk zal breken voordat u de kans krijgt om ze te recyclen. Ons houten speelgoed is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit die beschikbaar zijn en er zijn geen vervelende chemicaliën bij het creatieproces betrokken, waardoor het milieu voor toekomstige generaties wordt beschermd.

5. ZE KUNNEN DOOR DE GENERATIES WORDEN GEGEVEN

Bij Meervoorkinderen.nl draait het allemaal om het geven van unieke souvenirs die voor altijd kunnen worden vastgehouden in plaats van goedkoop, kortlevend speelgoed dat uiteindelijk in de prullenbak terechtkomt. Daarom houden we van onze collectie houten speelgoed dat echt een leven lang meegaat. Het beste is dat als ze eenmaal uit het speelgoed zijn gegroeid, ze het uiteindelijk aan hun broers en zussen of zelfs hun eigen kinderen kunnen doorgeven. Van treinstellen tot een houten kassa, u zult zeker een tijdloos geschenk vinden dat ze jarenlang zullen koesteren.

Jeroen van Dam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top