3 verschillende studenten tassen

Zit je op de middelbare of hogeschool en ben je op zoek naar een nieuwe tas? In dit artikel zullen we 3 verschillende tassen behandelen die het leven voor jou makkelijker maken. Er zijn ontzettend veel verschillende tassen en soorten merken daarom is het lastig om de juiste tas te kiezen. Wij zullen de voor- en nadelen per tas op een rijtje zetten zodat het overzichtelijk voor jou wordt! 

Rugzak

Elke scholier kent de welbekende rugzak tassen wel. De tas staat bekend om de goede kwaliteit tassen die zij aanbieden en daarnaast de lange levensduur van tassen. Tevens zijn de tassen niet extreem duur en zijn er veel verschillende vormen/maten/kleuren. Om te beginnen met de standaard eastpak tas. Het is gewoon een basic rugtas met een voorvak en een groot vak waar redelijk veel spullen in passen. De andere versie van deze tas is de eastpak out of office rugzak. Deze tas is net wat groter dan de basic versie en daarnaast heeft deze tas een laptop vak. Deze leren laptoptas voor heren is erg aan te raden voor schoolgebruik aangezien er veel boeken in passen en een apart vak is voor de laptop. Ten slotte provider rugzak, deze rugzak heeft meerdere vakken dit zorgt ervoor dat je altijd genoeg spullen mee kunt nemen! 

Schoudertassen

Ook schoudertassen zie je nog steeds vaak terugkomen op verschillende scholen. Schoudertassen zijn ideaal voor het lopen met zware spullen. De tas leunt dan lekker op je schouder en je krijgt er ook geen zweet rug van. Daarnaast zijn schoudertassen handig doordat je ze meestal dicht kan gooien of dicht kan klikken. Dit zorgt er echter wel voor dat ze iets diefstal gevoeliger zijn. 

Handtassen

Bij meiden zie je vooral handtassen terugkomen. Handtassen zijn natuurlijk ideaal doordat je alles eenvoudig mee kan nemen en het heeft ook een echte vrouwelijke look. Echter zijn er ook genoeg mannen die met handtassen lopen. Zo’n business tas heren ziet er erg zakelijk uit en oogt heel chique. Je straalt dan een vorm van autoriteit uit doordat je met zo’n tas rondloopt. Daarnaast is het erg handig om je laptop in te doen. Echter is deze tas niet zo geschikt om ook heel veel boeken mee te nemen. 

Jeroen van Dam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top