3 eenvoudige manieren om jouw mobiele telefoon te vernietigen

Je gelooft het misschien niet, maar mensen zoeken serieus wel uit hoe zij hun mobiel kunnen vernietigen, kapot kunnen maken of gewoon helemaal kunnen verwoesten. Anders lees jij dit artikel nu ook niet of wel?  Bij deze een aantal eenvoudig manieren om je mobiel te vernietigen.

# 1 – Laat je telefoon op een hard oppervlak vallen

Fabrikanten scheppen graag op dat telefoons valpartijen van wel drie meter hoog op een betonnen vloer kunnen overleven. Wat ze niet vermelden, is hoe precies die telefoons zijn georiënteerd voordat ze worden neergezet, om te voorkomen dat ze op hun meest kwetsbare punten terechtkomen. In het echte leven zal een telefoon die op zijn glazen oppervlak terechtkomt zeer waarschijnlijk zijn beeldscherm kapot maken, een reparatierekening van € 150,- of meer. Zachte siliconen hoesjes zorgen niet alleen voor kussenverliezen, ze bieden een antisliphandgreep waardoor het minder waarschijnlijk is om een ​​telefoon te laten vallen.

# 2 – Maak je telefoon nat

Je hebt geen grote hoeveelheid vloeistof nodig om de elektronica in je telefoon kort te sluiten. Laat het gewoon achter op een aanrecht in een bar, café of restaurant en uiteindelijk zal er iets morsen en in de telefoon sijpelen. Op het strand of bij het zwembad zet u de telefoon dicht bij het water zodat u uw favoriete deuntjes duidelijk kunt horen. Of ga zwemmen, zoals ik onlangs deed. Een andere favoriete manier om een ​​telefoon te verdrinken, is door hem uit je achterzak in een toilet te laten glijden. Over de achterzak gesproken, dat leidt ons naar onze derde meest populaire manier om een ​​telefoon te breken.

# 3 – Ga erop zitten.

Het buigen van iPhones of Android-telefoons kan ervoor zorgen dat ze niet meer werken en zelfs kapot gaan. Deze verbazingwekkende ontdekking verraste de technische wereld met de release van de iPhone 6 Plus in 2014, genereerde tientallen testvideo’s en verhitte discussies over het al dan niet breken van een telefoon als er een persoon van meer dan 200 pond op zit. Nou ja, dat zou wel moeten, want het is geen pocketboek, portemonnee of 2×4 bord. De wetten van de natuurkunde zijn heel duidelijk over dit onderwerp. De nieuwere iPhone X lijkt het beter te doen bij buigtesten, maar waarom zou u dat risico nemen? Een Verizon-winkeleigenaar vertelde me dat telefoons het gemakkelijkst kunnen worden gestolen als ze in de achterzak worden bewaard.

Wilde je toch niet je iPhone kapot maken, maar is het je wel gelukt. Kijk dan even voor iPhone reparatie in je buurt en zeg dan niet wat je er echt mee hebt gedaan.

Jeroen van Dam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top