Ontdek ouderwets snoepgoed: hakhoning

Soms heb je gewoon zin in een lekker snoepje: en het is ook zeker belangrijk om jezelf af en toe eens te verwennen met wat zoetigheid. Maar wat als je een lekker snoepje kunt kopen dat ook nog eens verantwoord is? Hakhoning is een lekker én gezond snoepje uit de natuur! Hakhoning bestellen kan heel gemakkelijk en snel online: ontdek hier alles wat je moet weten over je nieuwe favoriete lekkernij!

Geschiedenis van hakhoning

Hakhoning kent een lange geschiedenis die al teruggaat naar de Middeleeuwen. Het werd toen gebruikt als een natuurlijk medicijn. De hakhoning bestaat uit honing, water, suiker, glucosestroop en kruiden: het werkt bij verkoudheid, keelpijn, griepachtige klachten en andere kwaaltjes. Inmiddels is hakhoning weer terug van weggeweest en is het vandaag de dag goed mogelijk om jouw favoriete hakhoning te bestellen in de hakhoning.shop.

Hoe wordt hakhoning gemaakt?

Hakhoning wordt gemaakt volgens een recept dat al enkele eeuwen oud is. Vandaag de dag wordt er ook gelet op het welzijn van de bijen waarvan de honing wordt gebruikt. Met hakhoning kies je voor een lactosevrij en gezond snoepje waarbij je oog hebt voor de natuur. Je kunt hakhoning gewoon als een los snoepje eten, maar ook in een glas koud water of thee doen. In de koffie doen kan ook!

Er zijn veel verschillende smaken van hakhoning beschikbaar. Je kunt kiezen voor smaken als eucalyptus en anijs, maar ook sinaasappel, citroen en menthol behoren tot je mogelijkheden. Gebruik eucalyptus om te stomen tijdens je verkoudheid of kies voor een menthol hakhoning brokje om je keelpijn te verzachten. Voor kinderen is sinaasappel populair, vanwege de zoete smaak. Je kunt jouw bestelling gemakkelijk en snel online plaatsen en je hakhoning bij jou thuis laten bezorgen. Zo kies je voor een verantwoord, lekker en gezond snoepje: wat wil je nog meer?!

Jeroen van Dam

Back to top