Kinderverjaardag? Lees hier onze cadeautips!

Je staat op het schoolplein te wachten en dan komt jouw blije ei op je afgerend met een envelop in de hand. Tuurlijk is je zoon of dochter blij. Een feestje in het vooruitzicht. Dat betekent snoepen, spelletjes en leuke dingen doen met allemaal vriendjes. De werkende ouders zullen dit niet heel erg vinden, dan hebben zij immers even tijd voor hun zelf die middag. Echter is het altijd weer een kriem om een origineel cadeautje te verzinnen. Met onderstaande tips kan jouw zoon of dochter met trots op het partijtje binnenkomen.

Kies voor een origineel & persoonlijk cadeau

Kinderen zijn al vroeg bezig met het onderzoeken van hun eigen identiteit. Dat is onder andere de reden dat vrijwel alle kids blij worden van items met hun naam er op. Zo bieden veel online webwinkels de mogelijkheid om een badjas, een handdoek of een dekbedovertrek te voorzien van naam. Dat kun je eenvoudig online bestellen in moderne kleuren letters & hippe lettertypen. Uiteraard kun je gepersonaliseerde cadeau’s niet enkel voor kinderen bestellen, maar ook voor jezelf. Mixen & matchen met je zoon of dochter is helemaal hot. Zie je jezelf al omhuld in je dames- of heren badjas met naam  op de bank zitten met je kleine telg. Veel items zijn zowel leverbaar voor jong & oud. Dat is natuurlijk wel heel gaaf hé, dezelfde badjas of handdoek als papa of mama!

Verwen de jarige met allemaal kleine cadeautjes

Een kindje een ‘jarige Job’ gevoel bezorgen is niet heel moeilijk. Waar houden kinderen van? Precies, vooral veel cadeautjes. Het is voor kinderen vaak helemaal niet belangrijk dat zij worden overspoeld met één duur cadeau. Als je bijvoorbeeld allemaal kleine cadeautjes los verpakt en in een leuke cadeaudoos verpakt is het verrassingseffect geweldig! Kleine, betaalbare cadeautjes zorgen dat jouw zoon of dochter de jarige heel blij maakt, en dat tegen een zachte prijs. Om het wauw-effect nog groter te maken kun je kiezen voor kleurrijke cadeauverpakking met lange feestlinten.

Dat wordt keten!

Jeroen van Dam

Back to top