De beste HP inktcartridges vinden

Ben je op zoek naar goede HP inktcartridges? Dan merk je al snel dat je verschillende mogelijkheden tot jouw beschikking hebt. Zo kun je de cartridges van het merk zelf aanschaffen, maar ook kijken naar een van de goedkopere merken. Als je als ondernemer vaker documenten af wilt drukken voor klanten is het echter van belang dat je altijd voor kwaliteit gaat. In dit geval is het goed opletten welke cartridges je aanschaft. Daarna kun je nog uit meerdere mogelijkheden gaan kiezen om het geheel naar wens te krijgen. Maar welke mogelijkheden heb je allemaal tot jouw beschikking?

De juiste inktcartridges van het merk vinden

HP inktcartridges komen in verschillende vormen en maten. De verschillende printers behoeven namelijk ook andere cartridges. Nadat je het goede merk gevonden hebt, moet je dus nog naar de serie gaan kijken. Als er al cartridges in de printer zitten, kun je het nummer hiervan aflezen. Anders kun je het ook terugvinden op de achterkant van de printer of in de gebruiksaanwijzing. Het is belangrijk dat je dit nummer aanhoudt, omdat andere modellen vaak niet gaan passen. Zo voorkom je dat je een aankoop doet waar je niets aan gaat hebben en weer naar nieuwe oplossingen moet kijken.

De verschillende varianten gaan bepalen

Je hebt dan de keuze om voor wegwerpvarianten te gaan of toch een hervulbare variant in de printer te stoppen. Bij de wegwerpvarianten moet je altijd voldoende op voorraad hebben om niet voor verrassingen te staan als je een document wilt gaan printen. Bij de hervulbare varianten kun je tot vijf keer navullen voordat je tot een nieuwe aankoop overgaat. In dit geval zul je wel de navulsets aan moeten schaffen van HP. Zo schenk je de cartridge direct weer bij, zodat het printen door kan gaan. Ieder document wordt zo op de beste manier afgedrukt.

Jeroen van Dam

Back to top